Klimaatbeheersing van Samsung

De klimaatbeheersing systemen van Samsung worden steeds vaker toegepast in particuliere woningen.

De modellen in de vorm van wandunits in combinatie met een buitenunit kunnen vrijwel probleemloos in iedere situatie worden toegepast. Door hun verbluffend design worden en geruisloze werking zijn ze zeer geliefd.

De Samsung klimaatbeheersing modellen zijn uitgevoerd met Wifi waardoor ze vanaf een telefoon, tablet of andere apparaat te bedienen zijn. Dit zorgt dus voor extra gebruikersgemak zodat u in de woonkamer bijvoorbeeld de temperatuur op de slaapkamer vooraf kunt instellen. Op het moment van slapen gaan is de ruimte reeds op een aangename temperatuur en kunt u genieten van een ontspannen nachtrust. In de warme zomer periode zult u hierdoor ’s morgens meer zijn uitgerust dan in een normale situatie.

Natuurlijk kunnen deze modellen ook in de woonkamer, zolder, kantoren of andere ruimtes worden toegepast.

klimaatbeheersing samsung 1      klimaatbeheersing samsung 2

Klimaatbeheersing met Wifi

Deze combinatie van binnen- en buitenunit kunnen wij voor u leveren inclusief montage. Door de hoogwaardige kenmerken van Samsung in combinatie met onze vakkundige installatie bent u verzekerd van een kwalitatieve klimaat regeling met garantie. Buiten het feit dat de temperatuur aangenaam kan worden ingesteld is er ook nog het voordeel dat de lucht gefilterd wordt waardoor een gezondere en comfortabeler klimaat in de ruimte ontstaat.

Neem gerust contact met ons op voor prijzen en advies wat voor de mogelijkheden zijn. Wij komen langs en geven advies wat voor uw ruimte te beste oplossing is.

 

Geplaatst in klimaatbeheersing en getagd met , , , , , , , .