Diensten

dienstenOnze diensten bestaan uit het adviseren, leveren en installeren van energie zuinige producten met hoge rendementen voor kleine, grote en de meest geavanceerde installaties.

Bij airconditioning en klimaat installaties kunt u hierbij denken aan plafond, wand montage, verrijdbare en kanaal units. De binnen units worden volledig afgewerkt geïnstalleerd en de buiten unit wordt (indien mogelijk) op een onopvallende manier buiten gemonteerd.

Wij verzorgen uw complete luchtbehandeling installaties zodat u verzekerd bent van een goede werking. Ook voor zwembad verwarming bent u bij ons op het goede adres, lekker genieten van uw binnen- of buitenzwembad met aangename water temperaturen.

Onze diensten bestaan uit het adviseren, installeren en onderhouden van :

[ezcol_1third]

Airconditioning systemen

airconditioning systemen

[/ezcol_1third]

[ezcol_1third]

Ventilatie

ventilatie met warmte behoud

[/ezcol_1third]

[ezcol_1third_end]

Klimaat installaties

airconditioning buiten unit

[/ezcol_1third_end]

[ezcol_1third]

Lucht behandeling

Lucht-behandeling

[/ezcol_1third]

[ezcol_1third]

Koel installatie systemen

koel installatie systemen

[/ezcol_1third]

[ezcol_1third_end]

Zwembad verwarming

zwembad verwarming

[/ezcol_1third_end]

 

Doel van onze diensten

Ons doel is het aanbieden van een totaal pakket waar u geen omkijken naar hebt. Wij van Boosten Totaal Techniek begeleiden het gehele project van A tot Z.

De gewenste installatie wordt volledig volgens gemaakte afspraak gemonteerd inclusief leidingwerk en elektriciteit. Denk hierbij aan het netjes wegwerken van bekabeling, koven ten behoeve van leidingwerk, aanpassingen die bouwkundig nodig zijn en installeren van elektrische installaties en toebehoren.

Service en onderhoud

Nadat het door u gewenste systeem volledig operationeel is kunnen wij u een offerte aanbieden voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Op die manier hebt u de garantie op een altijd werkend systeem met het gewenste rendement en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Bij storingen en andere complicaties kunt u contact met ons opnemen en zullen wij zo snel mogelijk langs komen om deze te verhelpen.

Garantie

Op de geleverde producten geldt een garantie termijn van 24 maanden. Voorwaarde is dat de producten gebruikt worden voor de doeleinden waarvoor deze zijn ontworpen.

Bestaande installatie

Voor bestaande installatie’s kunt u ook bij ons terecht. Wij onderhouden en voeren een jaarlijkse onderhoudsbeurt uit zodat het systeem optimaal en naar uw wensen functioneert. Heeft u een airconditioning, klimaat of lucht installatie wat niet naar behoren functioneert? Wij zorgen dat het wordt hersteld en dat u weer kunt genieten van een aangename temperatuur en lucht conditie.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en wat de mogelijkheden zijn. Bezoek ook eens onze Facebook pagina, Like ons en blijf op de hoogte van de laatste acties op het gebied van airconditioning.