Projecten

Enkele foto’s van projecten die wij voltooid hebben.

Air conditioning

projecten 01      projecten 02

Installaties kunnen in verschillende modellen worden geleverd en gemonteerd.Bij de wand modellen zijn dit onder andere de radiator en stand uitvoering.

Wij adviseren u graag welk model het beste werkt in uw ruimte.

projecten 03      projecten 04

projecten 08      projecten 09

De buiten units worden indien dit natuurlijk mogelijk is uit het zich gemonteerd. Ook worden deze zo optimaal mogelijk geplaatst om niet te veel ruimte te gebruiken, dit bijvoorbeeld om een dak terras niet volledig te gaan gebruiken.

Klimaat beheersing

Buiten het feit dat airconditioning systemen als hoofd taak om voor verkoeling te zorgen hebben deze ook klimaat beheersing functies. De lucht wordt gefilterd en kan tevens in koudere tijden verwarmd worden.

projecten 05      projecten 06

projecten 11      projecten 12

De afwerking is ook belangrijk en daarom werken wij alle bekabeling en dergelijke netjes weg. Dit geldt ook voor eventuele bouwkundige aanpassingen.

Zwembad verwarming

Wilt u ten alle tijden genieten van uw buiten zwembad. Door middel van een verwarming installatie kunnen wij ervoor zorgen dat de water temperatuur altijd aangenaam is. Op die manier is bij iets koudere buiten temperaturen altijd een genot om gebruik te maken van het zwembad.

zwembad verwarming

 

Onderhoud bestaande projecten

Ook voor bestaande airconditioning systemen en luchtbehandeling installaties kunt u bij ons terecht. Wij plegen onderhoud en eventueel ook reparaties.

projecten 07     Luchtbehandeling systemen

Koel installatie systemen

Koelinstallatie onderhoud is ook één van de vele diensten die wij kunnen leveren.

koel installatie      koelinstallatie

koeltechniek 3      koel installatie systemen

Lucht behandeling

lucht behandeling 5      lucht behandeling 7

 

Check onze Facebook pagina voor meer updates.